Välkommen till oss på Lika Som Bär

En dag bestämde sig två bröder för att skapa ett företag tillsammans för att hjälpa kunder med en smidig flytt. Sedan dess har Lika Som Bär bara fortsatt att växa och växa. Anledningen till att vår firma har blivit så pass stor som den är idag är att vi alltid arbetar med kunden i fokus. Alla blir behandlade med respekt och lika hos oss. Detta är en stor anledning till att kunder väljer vår firma om och om igen. 

Nöjda kunder varje gång

Vi har ett motto hos Lika Som Bär och det är att vi ska ha nöjda kunder varje gång på vårt företag. Att ha nöjda kunder innebär att det är roligare för oss och därför bemöter vi alltid våra kunder med ett leende på läpparna. En annan anledning till att våra kunder alltid är nöjda är att vi erbjuder en garanti, så blir något fel rättar vi till detta. Vi erbjuder också alltid en kostnadsfri offert till våra kunder. 

Anpassade tjänster

Alla våra kunder är annorlunda och har olika önskemål. Vi har kunder som vill hålla en öppen dialog under hela arbetet, men vi har även kunder som bara vill att vi sköter allt. Vi på Lika Som Bär kan erbjuda allt från att packa och flytta stora möbler till flyttstädning om du skulle ha behov av detta. Oavsett ditt behov av vår firma ser vi till att leverera varje gång.